L’Oreal Volumissime x4 maskara – recenzija

Ovu maskaru koristim već mjesecima i mislim kako bi bilo napokon vrijeme da napišem tu recenziju :D Inače, kupila sam ju na jednoj Kozmo srijedi kada je bio popust od 40% na sve maskare i vrijeme je da kupim novu, no ipak ću potrošiti neke maskare koje imam u zalihama prije nove kupovine. :)

Dugo sam odolijevala kupovini ove maskare (ne zato jer nisam vjerovala da nije dobra nego zato jer odbijam kupiti maskare skuplje od 50kn) no nakon brojnih pohvala sam ipak popustila i kupila ju zahvaljujući popustu od 40% tako da me na kraju koštala nekih 35 kuna što je i više nego prihvatljivo. :) Moram reći kako sam se zaista ugodno iznenadila i nisam mislila kako neka maskara može učiniti mnogo za moje jadne trepavice (koje su postale takve “zahvaljujući” essence maskarama koje sam prestala koristiti – brdo trepavica mi je otpalo od multi action maskare i to sam primijetila tek nakon barem godine dana učestalog korištenja te maskare).

Uglavnom, četkica ove maskare je poprilično obična, u usporedbi sa nekim maskarama na tržitu :D a upravo ovakve četkice su moj favorit. Ostale četkice mi nikako nisu sjedale, koliko god se trudila.

Prilikom nanošenja, obavezno s vrha četkice obrišem višak maskare da ne packam po trepavicama i onda lagano vrteći četkicu u prstima nanosim maskaru na trepavice. Efekt je zaista dobar – maskara krasno razdvoji, produži i uvije trepavice! Naravno, nije u pitanju nekakav wow efekt, ali ja sam i više nego zadovoljna njime! Što se postojanosti tiče – osobno mi se maskara ne trusi, ne mrlja i najbolje od svega – ostaje na mjestu čak i za vrijeme vježbanja! A nije vodootporna! :D

Žao mi je što nemam prije/poslije slike, no potrudit ću se da to uslikam ili ovaj četvrtak ili za vikend pa naknadno dodam na blog.

Sve u svemu, ova maskara je dobra čak i za jadnije trepavice (kao što su moje), a sigurna sam kako bi učinile čuda od nekakvih prirodno dugih trepavica! Jedino ne znam koliko ste voljni za maskaru dati cca 80 kuna? Ja ubuduće imam tu namjeru i nadam se kako će mi i dalje biti dobra :)

Ukupna ocjena:

Vesna

Share
This entry was posted in Oči, L'Oreal, Maskare, Recenzije and tagged , , , , . Bookmark the permalink.


15 Responses to L’Oreal Volumissime x4 maskara – recenzija

  1. Petra Josipa says:

    Čekala sam ovu tvoju recenziju, ali nikako je dočekati pa sam kupila ovu maskaru prije 10-tak dana u dm-u uz popust od 25% i zasad sam zadovoljna s njome, mada očekujem i bolje od nje jer je još dosta vlažna i mackava. Inače četkica podsjeća na YSL Faux Cils koja mi je favorit ali je pre pre skupa (180 laganih kunića)…

    • beautyaddict says:

      A ja imala taj popust i iskoristila ga za Čokolino jer nisam znala na šta bih i sad vidim da sam mogla kupiti novu maskaru, lol :D
      Da, u početku je onako – ‘mokra’ – ali se brzo popravi :)

  2. Tijana says:

    Jako dobra maskara! Imaš je na ebayu po 5 funti (uključujući shipping) ;)

  3. Maslina says:

    Ovo je najbolja maskara u svemiru i osobno još nisam probala bolju.
    Ja imam problem da je za moje prirodno duge trepavice predramatična za dnevnu uporabu jer s njom izgledaju kao umjetne, tako da je koristim samo za veče.

  4. je, svi jako hvale ovu maskaru.ajde mi samo reci – jel efekt bude prirodan il da efekt laznih trepavica? pitam jer sam i ja mislila probat ovu maskaru jednom kad ju opet ulovim na snizenju, ali ne znam bi li mi odgovarala jer ja obozaaavam false lash effect (po logici – da hocu prirodno ne bih ni stavljala maskaru) pa koristim maskare kao sto su lash architect od l’oreala, volume clubbing od bourjoisa, lash mania ili goes on and on and on od essencea.. (ovo zadnje pogotovo jer lovu spiskam na drugu sminku hehe)
    perfumeorpoison´s last blog post ..Uzasno zelim

    • beautyaddict says:

      Moje trepavice su dosta jadne i učini ih da izgledaju normalno i lijepo – lagano uvijeno, duže i tome sl. :)
      Evo, par komentara iznad tebe – Maslina veli kako njezine dugačke trepavice sa ovom maskarom izgledaju predramatično pa ju koristi za večer. Ja se ne bih bunila na tome :D

      Ja sam ranije koristila multi action od essence-a i ova je daleko, daleko bolja. Neusporedivo bolja. Plus što mi trepavice od nje ne ispadaju :D

      • Sandy says:

        Što se tiče tvojih trepavica-kupi ricinusovo ulje i svaku večer ga nansei na trepavice i rub kapka uz njih i za nekih mjesec dana vidjet ćeš razliku, ali nastavi ga koristiti skroz, jer trepavice postanu gušće, jače, ljepše i čak mislim i malo duže. Ja ga koristim već cca. 6 mjeseci i jako sam zadovoljna. Nije nikakav problem navečer nakon skidanja šminke nanijeti i ricinusovo ulje, a zaista pomaže kod rijetkih trepavica.
        Isto tako ja nikada ne kupujem jeftine maskare, poput Essence, Catrice i sl.. Uvijek nastojim da to bude neka skuplja i kvalitetnija maskara. Nikad mi nije žao potrošiti malo više love na maskaru i na puder- na to uvijek nekako pazim. Vjerojatno zato što smo nekada koristile tekuće pudere s placa na štandu, koji su bili tko zna kakve kvalitete.

    • fleurissante says:

      Ja sam imala tu maskaru kada sam tražila jeftiniju verziju YSL efc. Mogu reći da su obje izgledale podjednako dobro na trepavicama, iako mi niti jedna nije davala dovoljno dramatičan efekt.
      fleurissante´s last blog post ..CARITA Voile de Beaute Fluid Matt Foundation Review

  5. Variola Vera says:

    joj, ova me maskara podsjeca na pocetke u sminkanju, tad sam imala smedu takvu i sjecam se da je bila dosta dobra. a vec dugo je nisam kupila :/

    @perfumeorpoison – jesi probala MF false lash effect? :D
    Variola Vera´s last blog post ..Restoring dried gel liner

  6. Gejba says:

    I meni se svidjela ta maskara. Nemam pojma zašto je nisam opet kupila. Hmm.
    Gejba´s last blog post ..Parokeets blog- 2nd birthday giveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge