KOZMO Green Clay and Olive Mask Review

Sorry, this entry is only available in Hrvatski.

Share
This entry was posted in Face, KOZMO, Face masks, Oily skin, Combination skin, Skin care - face, Normal skin, Reviews and tagged , , . Bookmark the permalink.


8 Responses to KOZMO Green Clay and Olive Mask Review

 1. uh, sigurna sam da ne bih na lice stavljala ista sto mirisi kao carbofix!! traume iz djetinjstva :D :D
  jedva cekam da prosire ovu liniju pa da i ja nadjem nes za sebe :)
  perfumeorpoison´s last blog post ..Hoću vaaaaaaaaan!!!

  • beautyaddict says:

   Samo bih htjela nadodati (a nisam napisala u postu) da se miris ne osjeti kad se stavi na lice, već ako nos zabiješ u posudicu :D Nije baš intenzivan tako da ono.. :)

 2. MO says:

  kupujem! :)

 3. Mollie says:

  čitam te već jako dugo i obožavam tvoje recenzije :)

  inače koristim Lushov Mask of Magnaminty, također imam mješovitu kožu i fantastična mi je. iako je preskupa s obzirom da ima kratak rok trajanja, tako da bi ova maska mogla biti dobra alternativa :)

  lijep pozdrav :D

 4. Dolores says:

  post ti je pun pogodak, baš sam ju jučer gledala u Kozmu pa sam otišla sad na forum da vidim dali ima nešto o njoj, i onda dođem tu i post baš o tome :)) koristim često maske za lice iz kozma, pa uzeti ću onda i ovu

 5. nail crazy says:

  baš ti hvala, već sam si mislila nabacit neku glinenu masku, ovo bi mogao biti dobar izbor :-D
  nail crazy´s last blog post ..Blog awards again

 6. vennera says:

  svakako je pohvalno da je netko konacno u proizvodnji poceo koristiti nase prirodne resurse. zasto bi talijanska ili spanjolska maslina bila bolja od nase? zasto bi francuska lavanda bila bolja od nase? ja sam uvjerena i znam da su ove nase biljke cisce, ekoloskije i definitvno bogatije svim onim blagodatima koje odredena biljka sadrzi.

  ovo cu definitivno probati!

 7. Ksenya says:

  Evo, upravo ju držim na licu i čekam da se osuši :) Maska je stvarno odlična, i definitivno ju namjeravam i dalje koristiti. Ono što je mene najviše zabrinjavalo jest upravo količina, činilo mi se da će 50 ml biti malo, za svega nekoliko nanošenja, a ja sam ju sad nanijela već treći put i uopće ne vidim da se količina bitno smanjila. Tako da je i to dodatni plus. Do sada sam uglavnom koristila one “dvodijelne” maske za lice od Balee, Caedavere i sl., i kad sad malo bolje pogledam, ja bih za jednu takvu masku dala 8-10 kuna za jedno do dva nanošenja. A ovu masku ću sigurno koristiti barem 5 puta toliko, pa mi i računica govori da se i cijenom ova maska puno više isplati.
  U svakom slučaju, veliki plus za Kozmo i njihove prirodne proizvode! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge