Lipstick vs Lipgloss

I’m definitely a lipstick girl. Of course, it doesn’t mean I don’t buy lip glosses, it just means that every time I get a new one I wonder *why* did I get it exactly because I know I woun’t probably use it. I don’t how many lipsticks I have but hmm… I might do the counting. :D

What do you prefer?

Ruž ili sjajilo? | Lipstick or lipgloss?

View Results

Loading ... Loading ...

Vesna

Share
This entry was posted in Other. Bookmark the permalink.


11 Responses to Lipstick vs Lipgloss

 1. Jayme says:

  I am also a lipstick girl, and do the same thing with lipglosses! I always buy them, and than wonder why i did since I know I will not use them

 2. goga says:

  Koristim više ruž jer je postojaniji od sjajila, barem onih koje ja koristim.
  Za neki blaži , brzinski make up tu su i sjajila.

 3. aaatina says:

  Ja rumenila skupljam,mislim da ih imam 20 ili 30,ne brojim više,ruževe ne koristim,sjenila imam par,ali slabo ih koristim. Moja čvrsta odluka je da ne kupujem tekuće pudere,kupim,koristim 2 puta godišnje i bacim zbog roka trajanja!

 4. Dorothy says:

  Lipstick girl, također :D Ako ne nosim ruž, stavim balzam, sjajilo rijetko. Ne volim taj osjećaj na usnama, a nisam ljubitelj svjetlucavosti i masnosti. Ipak, ima izuzetaka, naravno :)

 5. AnArual says:

  Ja također preferiram ruzeve, sjajila rijetko samostalno nosim, jer ne volim njihovu postojanost, ljepljivost… Al ih znam nanjet preko ruza za veci sjaj. Nedavno su me odusevila essence stay with me sjajila pa ih sada za ljetne dane samostalno koristim :)

 6. cvetek says:

  koristila sam dugo sjajila, ali u posljednje dvije godine sam se prebacila na ruzeve i imam ih previse (ukoliko je to moguce). :D jedini problem mi predstavljaju crvene nijanse zbog zutih zubi. :( mislim, nisu sada zuti da mi je neugodno otvoriti usta :D ali nikako da nadem neku nijansu s kojom se ne bi jos vise izrazila boja zuba. s druge strane, nemrem se zaliti jer su zdravi. pretezito koristim roskaste i fuksijaste nijanse, preslo mi je vec u svojevrsnu naviku i bez ruza se osjecam… pa, golo. :D

 7. Irena B says:

  Ja sam bila labelo i sjajilo tip, ali sad sve vise koristim ruzeve :)
  Irena B´s last blog post ..Blogerska nagradica!

 8. Lana says:

  imam čak jedan ruž :D, koji nikad ne nosim. nekako više volim sjajila, a i njih dosta rijetko koristim. kad se šminkam, često ne stavim ništa na usne. 90% šminke mi je za oči (sjenila, olovke, lineri) tako da toga nikad dosta.

 9. Tanja says:

  I chose lipgloss. I’d love to be able to wear lipstick but my lips are always super dry so lipstick just doesn’t look pretty. Also, my teeth aren’t straight and I don’t like the shape of my lips so I usually don’t wear anything on my lips.

 10. Mirna says:

  Koristim više sjajila, ruževe jako rijetko. Više volim sjajila i to malo kvalitetnija što znači i skuplja sa puno šljokica i lijepih pastelnih boja,ne volim prejake boje.

 11. Fleurissante says:

  Obožavam oboje, ali bih ipal prednost dala ruževima
  Fleurissante´s last blog post ..CHANEL Le Vernis in #167 Ballerina Review and Swatch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge